Projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van enkele van onze projecten.

Autohaag Zeeuw

Autohaag Zeeuw

Autohaag Zeeuw Groep is de Renault dealer in de regio Delft, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp en het Westland. Het bedrijf bestaat uit 15 vestigingen en 250 werknemers. Reno heeft de nieuwbouw van de twee nieuwste vestigingen (Delfgauw en Naaldwijk) qua elektra gerealiseerd.

Dovenetelweg

Dovenetelweg Dovenetelweg

Samen met Lytosbouw zijn in Kijkduin (Den Haag) veertien luxe herenhuizen gerealiseerd. Reno was hierbij verantwoordelijk voor alle elektrotechnische installatiewerkzaamheden.

First Lady / Dikkenberg Mode

First Lady First Lady

Bij Dikkenberg Mode in De Lier hebben wij in de winkel een compleet nieuw verlichtingsplan gerealiseerd.

Freinetschool

Freinetschool

De Freinetschool aan de Frederik van Eedenlaan in Delft is in december 2003 volledig afgebrand. In 2004 is op deze locatie een nieuwe school gebouwd. Reno heeft hier alle elektra en verlichting gerealiseerd. Ook bij de nieuwbouw van de Freinetschool aan de Hugo de Grootstraat hebben wij alle elektra verzorgd.

Stanislas College

Stanislas College

Het Stanislas College is een scholengemeenschap met zeven vestigingen in de regio Delft, Pijnacker en Rijswijk. Reno is al vele jaren de huisinstallateur en elektra-adviseur van deze scholen. Alle elektra, data, verlichting en dergelijke wordt door ons verzorgd. Tevens verlenen wij stageplaatsen aan leerlingen van het Stanislas College.

De watertoren

Watertoren Watertoren

De watertoren aan het Kalverbos is een monument dat in 2008 is verbouwd en gerestaureerd. Samen met Aannemersbedrijf Zeelenberg is dit monument veranderd in een multifunctioneel gebouw. Er zijn vergaderzalen, cursusruimten en nog veel meer. Reno heeft alle elektrotechnische installatiewerkzaamheden verzorgd.

Stone Casual Stores

Stanislas College

Stone Casual heeft op dit moment twintig winkels door heel Zuid-Holland. Wij zijn de huisinstallateur van deze winkelketen en verzorgen alles wat met elektra en verlichting te maken heeft.